Welkom bij sleutelmaker Rijswijk

De enige echte expert sleutelmaker in Rijswijk

Extra sleutel laten bijmaken of staat u buitengesloten? Dan is de sleutelmaker Rijswijk de perfecte plek. Neem direct contact met ons op en dan komen wij u gelijk helpen.

Welkom bij de sleutelmaker uit Rijswijk!

Heeft u extra sleutels op certificaat nodig? Of staat u soms buitengesloten. Dan bent u bij Sleutelmaker Rijswijk op het juiste adres. Wij zijn de sleutelservice specialist die u dag en nacht kunnen helpen. Wij maken diverse soorten sleutels bij, hierbij kan u denken aan huissleutels, garagesleutels en kantoorsleutels. Dit doen wij al vanaf €9,- excl. btw. Heeft u interesse in een sleutel zonder certificaat? Dit is enkel mogelijk voor bedrijf en vanaf 20 stuks.

Bent u een zakelijke klant die meer sleutels wilt laten bij maken of met enige regelmaat? Let dan op, er kunnen dan kortingstarieven gelden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen van een sleutelmaker in Rijswijk

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Rijswijk

Sleutelmaker Delft doet nog veel meer dan alleen het bijmaken van sleutels. Wij bieden een 24/7 service voor alle slot gerelateerde klussen aan. Of het nu gaat om het openen van een autodeur, een voordeur of het installeren van inbraakbeveiliging bij ons kan het allemaal. Wij hebben een opsomming van onze diensten hieronder staan. Staat uw gewenste dienst er niet bij? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het telefoonnummer: 06 27 46 13 93.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Cilindersloten met een veiligheidscertificaat

U heeft er misschien wel eens van gehoord cilindersloten met een veiligheidscertificaat. Deze sloten worden veel gebruikt om ongewenste sleutel situaties te voorkomen. Maar wat is een veiligheidscertificaat nu precies? Een slot met een veiligheidscertificaat houdt in dat alleen bevoegde personen een kopie van de desbetreffende sleutel mogen maken. U kan dan ook alleen een reservesleutel laten maken met legitimatie. Het lijkt misschien wel overdreven, maar het voorkomt veel ongewenste situaties die u misschien niet verwacht. Sleutels worden soms zeer gemakkelijk meegegeven aan kennissen, buren of misschien wel vrienden. Iemand kan zonder dat u het weet kwade bedoelingen hebben en hierdoor kan er gemakkelijk een kopie in omloop raken waar u niks van weet. Dit komt ook zeer veel voor bij bedrijfspanden. Met een veiligheidscertificaat kan u het overzicht houden wie in het bezit is van een sleutel en kan niemand zomaar ongewenste een kopie van deze sleutel maken. Zo houdt u ongewenste gasten uit uw woning of bedrijfspand.

Slotenmaker Rijswijk
Slotenmaker Rijswijk

Nieuwe sleutel nodig in Rijswijk?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Rijswijk

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Rijswijk

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Rijswijk

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Rijswijk

Pas op voor oplichters!

Als u op zoek bent naar een slotenmaker is er een grote kans dat u wel eens een website bent tegengekomen van een malafide slotenmaker. In de slotenmakers branche zijn er namelijk veel oplichters aanwezig. Wat voor u natuurlijk ontzettend vervelend en verwarrend is. Het laatste wat u natuurlijk op staat te wachten zijn oplichters met torenhoge rekeningen.

Om dit te voorkomen hebben wij een paar tips voor u. Als eerst kunt u controleren of er contactgegevens op de site van de slotenmaker staat. Onbetrouwbare slotenmakers willen niet gevonden worden en hebben vaak deze gegevens niet op hun site staan. Een Btw-nummer ontbreekt ook vaak. De volgende stap die u kunt nemen is het doornemen van de reviews, hieruit is vaak een zeer betrouwbare indicatie te halen. Als laatst kunt u natuurlijk de slotenmaker opbellen. Vraag in dit gesprek om duidelijke informatie over de prijzen en wat u kan verwachten.

Als u voor slotenmaker Rijswijk kiest dan hoeft u zich hier nooit druk over te maken. Wij hebben onze eigen slotenmakers in dienst die dag en nacht voor u klaar staan. Wij werken altijd met officiële facturen en wij zullen altijd onze werkzaamheden met u overleggen. Dus geen last van onaangename verrassingen achteraf!